Nieuws

Interne optimalisatie

Onze aandacht gaat altijd naar de klant en de producten.
In de loop der jaren slijten er bepaalde gewoontes in de werkwijze. Deze zijn op den duur vaak niet effectief. Om ervoor te zorgen dat we de innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers uit kunnen blijven voeren, zijn we MRS Projects intern aan het optimaliseren. De nadruk ligt hierbij met name op efficiëntie en veiligheid.

Efficiëntie
Waar we voorheen uitgingen van de vraag van de opdrachtgever, nemen we nu de wensen en omstandigheden van de eindgebruikers direct mee in het ontwerp. Dit voorkomt veel aanpassingen aan de productielijnen.

Aanspreekpunt
Er is één persoon verantwoordelijk voor de complete expeditie en we hebben een centraal magazijn ingericht. Dit zorgt voor helderheid zowel intern als extern: leveranciers hebben één aanspreekpunt en het is overzichtelijk wat er op voorraad is en wat besteld moet worden. Met het magazijn is een centrale plek gecreëerd om onderdelen die af zijn bij elkaar op te slaan totdat ze nodig zijn voor montage. Daarnaast werken we nu met een centraal softwareprogramma waardoor alle stappen in het proces omschreven staan. Dit is toegankelijk voor iedereen die aan deze opdracht werkt.

Veiligheid
Waar gewerkt wordt vallen spaanders. Daarom hebben we een parttime-kracht die de ervoor zorgt dat de Arbo regels nageleefd worden. Hij is het klankbord voor de werkplaats en lost de zaken op het gebied van veiligheid op. Daarbij is hij verantwoordelijk voor de CE kwaliteitskeuringen.

Als iedereen doet waar hij goed in is, bereiken we de beste resultaten en daar heeft u als klant voordeel van.

Reacties uitgeschakeld voor Interne optimalisatie