Montage en Controle

De geproduceerde productielijnen worden eerst hier opgebouwd en volledig getest
Wij bieden VAT’s (Vendor Acceptance Tests) aan, waardoor onze opdrachtgever de machines op onze locatie uitgebreid kan testen en indien gewenst de nodige modificaties kan doorvoeren. Pas als alles naar wens is, wordt de productielijn op locatie gemonteerd door de vakmensen die de machine gemaakt hebben. Wij luisteren graag naar de klant en bieden ze hier intern een flexibele werkplek aan voorzien van alle moderne faciliteiten. Dit bevordert de communicatie, efficiency en betrokkenheid.

Afnamerapport
Bij de oplevering ontvangt u een afnamerapport waarin alle onderdelen uitgebreid omschreven zijn met bijbehorende documentatie.

Controle
In onze aparte klimaatstabiele meetkamer, meten we met de modernste meetapparatuur nauwkeurig de gemaakte machines en onderdelen op. Op die manier bent u verzekerd van een betrouwbaar meetrapport. Door gebruik te maken van kalibratieapparatuur sporen we de meest geringe afwijking op.
Onze 3D meetarm is zowel in- als extern te gebruiken.

Kwaliteitsbeheer
Veiligheid voorop: wij regelen voor u het kwaliteitsbeheer en passen waar nodig de machines aan, zodat ze voldoen aan de gevraagde certificering.Uiteraard zijn wij bekend met CE en UL certificatie.

Van complete productielijn tot kleinste onderdeel: We helpen u graag.