Productie

De productie van specifieke onderdelen vereist verschillende technieken
Van kleinere losse onderdelen tot complexe en zeer grote producten; we hebben de kennis en benodigde machines in huis.

Onderdelen die wij niet kunnen bewerken, besteden wij uit aan betrouwbare partners, zodat u verzekerd bent van een optimaal eindresultaat. Tijdens het hele productieproces staan we open voor uw suggesties, ideeën en wensen. Wat we denken niet vóór u, we denken mét u.

In onze moderne werkplaats gaan ons gekwalificeerde vakmensen tot het uiterste om voor u het onmogelijke mogelijk te maken.

Constructie/plaatwerk
Onze constructiebankwerkers beheersen alle benodigde vormen van lassen, zaagwerk en boren. Kortom: Alles om complexe grote en kleine onderdelen te produceren. De afgelopen 100 jaar is er heel veel kennis opgedaan en zijn er veel nieuwe machines bijgekomen.

Revisie en Onderhoud
We begrijpen dat elk uur dat een productielijn stil ligt of machine kapot is u veel geld kost. Door onze flexibele instelling kunnen we veel spoedwerk aan. We zoeken de beste lange termijnoplossing voor het defecte onderdeel: Reviseren, repareren of vervangen. Vaak is de gevonden oplossing beter dan het origineel, omdat de praktijkervaring meegenomen wordt en we luisteren naar de klant.

Verspaning
We verspanen in de breedste zin van het woord. Van groot kotterwerk tot klein draaiwerk. Van Super Duplex tot gereedschapsstalen. We hebben een machinepark dat bestaat uit een grote diversiteit aan Teach-in, CNC en conventionele bewerkingsmachines. Onze kracht ligt voornamelijk in het bewerken van enkel stuks.

We houden van uitdagingen
Niets is te gek bij MRS Projects. De meest uiteenlopende projecten hebben hier plaatsgevonden: Van vloeistoftanks voor de lucht- en ruimtevaart tot gepatenteerde productielijnen voor de voedingsverwerkende industrie.  Dit vergt specifieke machines, kennis en vakmanschap maar vooral een gezonde passie voor het vak.

Leg uw vraag aan ons voor, dan zoeken wij de meest optimale oplossing voor u.